Leah's Konfirmation 2024

Hey!


Jeg skal konfirmeres d. 09.05.24! Og det ville glæde mig rigtig meget at se dig/jer! Her kan du få yderligere indformationer om festen og adgang til ønskelisten!


Scroll gerne lidt rundt! :-)






I anledningen af min konfirmation skal der selvfølgelig holdes en fest. Den fest finder sted på Marie Mørks Skole i Hillerød.


Det ville glæde mig at se dig/jer til min havefest, med BBQ og god musik! Jeg ønsker at se jer i 'afslappet' men fint tøj, af egen smag og behag! Jeg ønsker en fest, der er nede på jorden, og altså ikke en stor fancy fest med gallakjoler - destomindre at, man seriøst brænder for at vise sit fine tøj frem!


Følg festen på Instagram, Facebook ect.

Manda Bublé
IMG_8921 (1)
the mf walk
IMG_2414
IMG_5752
IMG_8467
IMG_8511
IMG_0916

PROGRAM


Jeg skal konfirmeres i Asminderød  kirke klokken 12:00. 

I kirken vil der dog kun være plads til det nærmeste familie og dem, der står fader til mig.


Der er havefest fra  klokken 15:00! Jeg har sørget for mad, underholdning og massere af god musik! Længere oppe på siden skrev jeg, hvad menuen stod på. Der kommer til at være taler, sange, quizze, glade grin og tåre. Jeg har personligt glædet mig rigtigt meget til denne dag, og det ville være så fedt, hvis du/I ville komme og fejre dagen med mig. 


Festen er for både børn og voksne, så der er også aktiviteter for de små :D


Jeg har sørget for en masse drikkevarer, inkl. Sodavand, alkohol og saftevand!


Det tager 5 minutter i bil fra kirken hjem til mig - hold gerne på Endrupskolens parkeringsplads!!!!!

Festen kommer til at vare indtil aften. Det er lidt op til en selv, hvornår man vælger at sige farvel.

Jeg har sørget for, at der både er sjov for børn og voksne. Jeg har en stor baghave, og en skole lige ved siden af, hvor børnene kan lege på diverse legepladser. Der vil også være bolde og andre sjove udendørs aktiviteter som man kan lege med, mens de voksne snakker. Jeg har sørget for, at ALLE får det hyggeligt og sjovt!


Bring dit bedste humør og dine bedste grin! Jeg glæder mig ufattelig meget til at se dig/jer og (forhåbentligt) må give jer et kram eller to igen! 

Ønskeliste



Ønskelisten bliver opdateret jævnligt!

Klik på knappen her!